Til forsiden
Log ind 
_

Opret mig som bruger


For at blive oprettet som bruger på UIP skal du selvregistrere dig på vores brugeroprettelsesside — tryk på knappen “Opret mig som bruger” nederst på siden. Din brugeradministrator vil herefter kunne se din selvregistrering og godkende dig på baggrund af denne. Så snart din brugeradministrator har godkendt dig, har du adgang til systemet med det brugernavn og adgangskode, du valgte under selvregistreringen.

Husk at din adgangskode er personlig og under ingen omstændigheder må oplyses til andre. Det er ikke tilladt at selvregistrere på andres vegne.

Bemærk! Nogle browsere tilbyder at huske adgangskoder for dig. Det er vigtigt at du ikke bruger denne funktion, da uvedkommende således kan få adgang til UIS.

Øvrige oplysninger

På siden "Om UI Portalen" øverst til højre kan du finde en introduktion til UdlændingeInformationsSystemet og oplysninger om anmeldelsespligt til Datatilsynet. Det er også her, du kan hente en uddybende vejledning til, hvordan du bruger de forskellige funktioner i UIS.


Udlændingestyrelsen > Mail og direkte telefonnumre  Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering > Mail og direkte telefonnumre