Spring til hovedindhold
Brødkrumme
  • Forside Brødkrumme
  • Ord og begreber Brødkrumme

Udvisningsrapporter

Rigspolitiet udsendte rapporter om status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere fra 2004-2012

Dato

Titel

15.03.2012

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere – marts 2012

07.07.2011

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere – juni 2011

20.12.2010

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - november 2010

31.05.2010

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere – april 2010

24.11.2009

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - oktober 2009

17.04.2009

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - april 2009

10.11.2008

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - oktober 2008

28.04.2008

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - april 2008

24.10.2007

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - oktober 2007

16.04.2007

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - april 2007

23.10.2006

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - oktober 2006

05.04.2006

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - april 2006

12.10.2005

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - oktober 2005

15.04.2005

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - april 2005

11.10.2004

Status på arbejdet med udsendelse af afviste asylansøgere - oktober 2004


Send link

Sidst opdateret 23-05-2019 - Publiceret af: Udlændingestyrelsen

  • Kontakt os
  • Ord og begreber
  • Arbejdsgivere og uddannelsessteder
  • Bestil tid
  • Om nyidanmark
  • For samarbejdspartnere
  • Nyheder
  • Cookies
  • Presse
  • Tal og statistik
  • Lovstof
  • Tilgængelighedserklæring
  • Udlændingestyrelsen

  • Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI)
Udlændingestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) logo

Nyidanmark.dk bruger cookies til statistik og optimering af indhold. Klik OK for at acceptere cookies. Læs mere om cookies.

Luk