Publiceret 13-06-2024 - Senest opdateret: 17-06-2024

Webinar om certificering efter fast track-ordningen

Med en certificering af jeres virksomhed efter fast track-ordningen får I mulighed for fleksibel og hurtig ansættelse af udenlandsk arbejdskraft. Deltag I SIRIs webinar, og lær mere om fordelene ved at blive certificeret og hvilke muligheder jeres virksomhed har for at blive certificeret. I kan tilmelde jer via linket nederst på denne side. Webinaret er på dansk.

Den 28. juni 2024 kl. 10 har du mulighed for at se med, når SIRI holder et webinar om mulighederne og reglerne for certificering efter fast track-ordningen.

Ordningen giver adgang til fem forskellige spor, som I som certificeret virksomhed kan benytte til at ansætte udenlandsk arbejdskraft hurtigt og fleksibelt.

På webinaret vil SIRI fortælle om, hvilke krav der er til jer som virksomhed for at kunne blive certificerede, herunder hvilke betingelser I løbende skal opfylde.

Vi vil også fortælle om fordelene ved ordningen, herunder både kontaktpersonordningen og muligheden for hurtig jobstart.

Webinaret er især tiltænkt virksomheder, som endnu ikke er certificeret, men som har mindst 10 fuldtidsansatte eller forventer på et tidspunkt at få det.

Webinaret er også for jer, som allerede er certificerede, men som ønsker at få genopfrisket de muligheder, som certificeringen giver, eller som af andre årsager ønsker viden om reglerne og betingelser for certificering.

Vi forventer, at webinaret varer cirka 30 minutter.

Hvis I har spørgsmål, I ønsker besvaret eller temaer I ønsker berørt på webinaret, så skriv dem gerne, når I tilmelder jer. Så vil vi så vidt muligt imødekomme jeres ønsker. 

Undervejs vil det i øvrigt være muligt at stille spørgsmål i chatten under vores videostream, som vi vil bestræbe os på at besvare i forlængelse af oplægget.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at vurdere konkrete forhold og sager under webinaret. 

Webinaret vil blive optaget, og det vil være muligt at se eller gense det på nyidanmark.dk.

Tilmeld dig webinaret her

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI