Publiceret 17-09-2020

SIRI advarer mod falske telefonopkald

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har for nylig oplevet, at en person har ringet til en borger og udgivet sig for at være medarbejder i SIRI. Telefonopkaldet fremstod desuden med et hovednummer fra SIRI.

Hvis SIRI tager telefonisk kontakt til en borger, benytter SIRI i udgangspunktet enten hemmeligt nummer eller lokal nummer. Dvs. at de sidste fire cifre i telefonnummeret er forskelligt fra SIRI´s hovednumre, som er 7214 2001/ 7214 2002/ 7214 2003 eller 7214 2004.

SIRI vil ikke anmode om fx indbetaling af penge på anden måde end via indbetalingsløsning på nyidanmark.dk eller udlevering af dokumenter på anden måde end via kontaktformular på nyidanmark.dk.

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt kontakten er fra SIRI, skal man altid afbryde opkaldet og rette henvendelse til SIRI.

Se også tidligere nyhed om falske e-mails

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI