Publiceret 04-06-2020

Mandag den 8. juni 2020 åbner SIRI København igen

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) åbner nu for personlig betjening i København. Det sker som en del af den gradvise og kontrollerede genåbning af Danmark i forbindelse med COVID-19 (coronavirus).

SIRI København genåbner for personlig betjening mandag den 8. juni 2020.

Hvis du allerede har bestilt tid i en af vores andre afdelinger, men nu ønsker at bestille en tid i København, skal du først afbestille din oprindelige tid. Det gør du ved at bruge linket i den e-mailkvittering, du fik, da du bestilte tid. Derefter kan du bestille tid i København.

Du skal bestille tid

Vi har i dag åbnet for tidsbestilling i SIRI København.

Du kan bestille tid her

Du kan som sædvanlig kontakte SIRI telefonisk i den normale telefontid.

Se telefontider og telefonnumre her

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI