Publiceret 01-01-2022

Nye positivlister for personer med en videregående uddannelse og for faglærte for 1. halvår 2022

SIRI offentliggør hermed de nye positivlister for henholdsvis personer med en videregående uddannelse og faglærte, der gælder fra den 1. januar 2022. Positivlisterne vil gælde frem til den 30. juni 2022.

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har på grundlag af Arbejdsmarkedsbalancen fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) udarbejdet nye vejledende positivlister for personer med en videregående uddannelse og for faglærte, der er gældende fra den 1. januar 2022. 

Positivlisten for personer med en videregående uddannelse indeholder pr. 1. januar 2022 i alt 50 stillingsbetegnelser, mens der er 44 stillingsbetegnelser på positivlisten for faglærte. 

Du kan finde positivlisterne her

 

Ansvarlig myndighed

Kontakt SIRI