Du kan få personlig betjening i Udlændingestyrelsens Borgerservice i fem byer i Danmark. Du kan kun besøge Borgerservice, hvis du på forhånd bestiller en tid.

Du kan bestille tid til følgende typer af betjening:

  • Biometri til opholdstilladelse
  • Nyt pas
  • Tilbagerejsetilladelse
  • Visumforlængelse
  • Laissez-passer (afhentning)

Du kan ikke bestille tid til personlig vejledning om reglerne for ophold. Har du behov for vejledning, skal du i stedet for ringe til os. Ønsker du at indgive en ansøgning, skal du sende den til os.

Du kan ikke komme ind i Borgerservice, hvis ikke du har bestilt en tid. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige afdelinger og mulighederne for at bestille tid. Du kan bestille tid i den afdeling, som du foretrækker.

 

Bestil tid

Du skal bestille en tid, inden du møder op i Borgerservice Næstved. Du kan bestille tid ved at ringe til os. Læs hvordan du bestiller tid

Adresse

Borgerservice Næstved
Farimagsvej 51B
4700 Næstved

Find vej

Placering på kort: Se Google Maps

Offentlig transport: Se Rejseplanen

Gratis parkering i bil: Næstved Kommune har to parkeringshuse, som begge ligger tæt på Borgerservice. Se placeringen for hhv. Parkeringshus ved Rampen og Parkeringshus ved Grønvej

 

Bestil tid

Borgerservice Odense er ikke åbnet endnu, men forventes at åbne i uge 33. Det er endnu ikke muligt at bestille en tid til Borgerservice Odense. Når det bliver muligt, vil vi melde det ud her på nyidanmark.dk.

Adresse

Borgerservice Odense
Dannebrogsgade 3, 1.
5000 Odense C.

 

Bestil tid

Borgerservice Aarhus er ikke åbnet endnu, men forventes at åbne i uge 34. Det er endnu ikke muligt at bestille en tid til Borgerservice Aarhus. Når det bliver muligt, vil vi melde det ud her på nyidanmark.dk.

Adresse

Borgerservice Aarhus
Grøndalsvej 1B
8260 Viby

 

Bestil tid

Borgerservice Aalborg er ikke åbnet endnu, men forventes at åbne i uge 33. Det er endnu ikke muligt at bestille en tid til Borgerservice Aalborg. Når det bliver muligt, vil vi melde det ud her på nyidanmark.dk.

Adresse

Borgerservice Aalborg
Gammel Gugvej 17B
9000 Aalborg

 

Bestil tid

Borgerservice Bornholm er ikke åbnet endnu, men forventes at åbne i slutningen af august. Det er endnu ikke muligt at bestille en tid til Borgerservice Bornholm. Når det bliver muligt, vil vi melde det ud her på nyidanmark.dk.

Adresse

Borgerservice Bornholm
Bornholms Lufthavn
Søndre Landevej 2
3700 Rønne