Tidsbestilling i SIRI 

Du skal bestille tid, inden du kan henvende dig hos Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

SIRI har seks afdelinger i Danmark. Udover København er der afdelinger i Odense, Aalborg, Aarhus, Aabenraa og på Bornholm.

Se oversigten over SIRIs afdelinger inkl. adresser og åbningstider her

Du kan bestille tid i en hvilken som helst af SIRIs afdelinger, hvis du skal:

  • indgive en ansøgning om ophold efter EU-reglerne
  • indgive en ansøgning om opholdstilladelse efter udlændingeloven
  • have optaget biometri
  • ansøge om en tilbagerejsetilladelse 

Du kan ikke bestille tid til personlig vejledning om reglerne for ophold hos SIRI. Har du behov for vejledning, skal du i stedet ringe til os.

Find det korrekte telefonnummer her, hvis du har behov for vejledning om reglerne for ophold i Danmark

Husk altid at medbringe gyldigt pas samt relevant information (fx sagsnummer, CPR-nummer eller person-id), når du henvender dig til SIRI. Er du EU-borger, kan du også medbringe dit nationale id-kort.

Sådan bestiller du tid hos SIRI

Inden du får mulighed for at bestille tid, skal du svare på følgende spørgsmål. Vi spørger, fordi vi vil være sikre på, at du skal henvende dig til SIRI og ikke til Udlændingestyrelsen.

Hvis du er i Danmark, fordi du har fået asyl eller er blevet familiesammenført, skal du i stedet kontakte Udlændingestyrelsen. Har du permanent opholdstilladelse i Danmark efter udlændingeloven, skal du også kontakte Udlændingestyrelsen

Hvad er årsagen til, at du er i Danmark?

Du skal ikke bestille tid til optag af biometri her, hvis du har indgivet en ansøgning om et nyt opholdsdokument/grænsearbejder-dokument i henhold til udtrædelsesaftalen mellem EU og Storbritannien.

Du vil, som led i vores sagsbehandling, modtage en skriftlig indkaldelse til optagelse af biometri. Indkaldelsen indeholder et link til det tidsbestillingssystem, du skal bruge.

Du skal derfor først bestille tid til optagelse af biometri, når du har fået dette brev. Og du skal bruge linket til tidsbestilling indeholdt i brevet.

Du er nu klar til at begynde at bestille tid hos SIRI.

Fortsæt med at bestille tid hos SIRI 

Du er nu klar til at bestille tid hos SIRI.

 

Gå til SIRI tidsbestilling

Du er nu klar til at begynde at bestille tid hos SIRI.

Fortsæt med at bestille tid hos SIRI