Til forsiden

Kontakt Udlændingestyrelsen

Du kan kontakte Udlændingestyrelsen på flere måder. Du vil normalt lettest og hurtigst få svar på dit spørgsmål ved at kontakte Udlændingestyrelsen pr. telefon.

Før du kontakter Udlændingestyrelsen

Under Indrejse & ophold kan du finde generelle oplysninger om de forskellige typer opholdstilladelser. Du kan også finde oplysninger om sagsbehandlingstider i Udlændingestyrelsen.

Min Side kan du se status på visse typer af opholdssager og online visuminvitationer (kræver NemID/digital signatur).

Hvis du henvender dig vedrørende en konkret sag, er det vigtigt, at du har alle relevante oplysninger parat – eller har anført dem i dit brev eller din e-mail. Det kan enten være ansøgers fulde navn og fødselsdato eller sagsnummer, Person ID eller udlændingenummer (Udl.nr.).

Telefonisk henvendelse

Inden du ringer til Udlændingestyrelsen, kan du læse om, hvilken hjælp og vejledning du kan forvente: > Før du søger > Efter du har søgt > Efter du har fået en afgørelse

Telefonnr.:

35 36 66 00

Telefontid:

Mandag - onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 12.00

Skriftlig henvendelse (e-mail)

pilSkriv til Udlændingestyrelsen (kontaktformular)

Personlig henvendelse

Du kan henvende dig personligt i Udlændingestyrelsens Borgerservice i København.

pilAdresse og åbningstider

Helligdage og lukkedage

Udlændingestyrelsen er lukket for henvendelser alle helligdage, dagen efter Kristi himmelfartsdag, Grundlovsdag samt i perioden mellem jul og nytår.

Særlige tjenester

Vejledningsordningen for unge: Udlændingestyrelsen har en vejledningsordning for unge. Ordningen er henvendt til unge af begge køn, som står overfor at skulle indgå et ægteskab, der ikke fuldt ud indgås efter eget ønske. Læs mere om vejledningsordningen for unge.

Tavshedspligt

Mange af de oplysninger, Udlændingestyrelsen har om en konkret sag, er fortrolige og må ikke udleveres til uvedkommende fordi, vi har tavshedspligt. Vi kan give oplysninger til ansøger selv eller en person, som har fuldmagt fra ansøger. Afhængig af sagstypen kan vi også give oplysninger til andre relevante personer eller instanser, fx ansøgers ægtefælle eller vært. Det kan sommetider være nødvendigt for os at stille kontrolspørgsmål for at sikre, at du gerne må få oplysningerne.

Postadresse

Udlændingestyrelsen
Ryesgade 53
2100 København Ø

E-mail: us[a]us.dk

E-mail-adressen skal ikke benyttes til henvendelser om enkeltsager eller spørgsmål om regler og praksis. Brug venligst vores kontaktformular til sådanne henvendelser.

Fortrolige eller personfølsomme oplysninger kan sendes som Digital Post eller sikker e-mail.

For at undgå spam-mail er mail-adressen sløret. Skal du skrive en mail kan du enten klikke på linket eller kopiere e-mail-adressen og erstatte [a] med @.

Elektronisk fakturering

EAN-nr.: 5798000416574
CVR-nr.: 77940413Senest opdateret: 20-01-2017
Om indholdet på nyidanmark.dk
Udgiver: Udlændingestyrelsen