Til forsiden

Working Holiday-aftaler

Danmark har indgået Working Holiday-aftaler med hhv. Argentina, Australien, Canada, Chile, Japan, New Zealand og Sydkorea.

Working Holiday-aftalerne betyder, at unge statsborgere fra disse lande kan få opholdstilladelse til at opholde sig i Danmark i en længere periode. Aftalerne går begge veje, så unge danske statsborgere kan få tilladelse til at indrejse og opholde sig i et af aftalelandene efter de regler, der gælder for hvert enkelt land.

Working Holiday-aftalerne er indgået for at give unge mennesker fra de lande, som har indgået aftalerne, bedre muligheder for at lære hinandens kultur og levevis at kende. Formålet er således at fremme den gensidige forståelse mellem landene.

Ansøgere kan få opholdstilladelse i op til 1 år. Formålet med opholdet skal primært være at holde ferie i en længere periode og sekundært at arbejde med henblik på at supplere rejsemidlerne.

Personer på working holiday (arbejdsferie) må arbejde i et antal måneder i løbet af et 12 måneders ophold. 

Personer på arbejdsferie kan - uden særskilt tilladelse - følge et studie- eller uddannelsesforløb af begrænset varighed.

Klik på linkene nedenfor for at læse mere om de særlige betingelser for Working Holiday-ophold, der gælder for statsborgere fra aftalelandene:


Danske statsborgere, som ønsker at komme på et Working Holiday-ophold i et af aftalelandene, kan henvende sig på det pågældende lands ambassade.Senest opdateret: 17-05-2016
Om indholdet på nyidanmark.dk
Udgiver: Styrelsen for International Rekruttering og Integration