Information om ophold og corona

Du kan finde informationer om coronavirus (COVID-19) udbruddet i Danmark på hjemmesiden coronasmitte.dk. Coronasmitte.dk er de danske myndigheders fælles hjemmeside, hvor borgere og virksomheder kan finde aktuel information, vejledning og viden om COVID-19.

Klik på dette link for at gå til coronasmitte.dk

Om du skal testes og gå i isolation efter indrejse afhænger af, hvilket land du indrejser fra, og om du færdigvaccineret eller tidligere smittet.

Du kan læse mere om reglerne for indrejse på www.coronasmitte.dk

Alle SIRIs afdelinger er åbne. Det er derfor muligt at bestille tid til optag af biometri i en af vores afdelinger i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Bornholm.

Normalt skal du have optaget biometri senest 14 dage efter, at du har indgivet din ansøgning. Det er en betingelse for, at vi kan afgøre din ansøgning, at du får optaget biometri (ansigtsfoto og fingeraftryk).

Fristen for biometrioptag er midlertidigt forlænget til 4 uger fra ansøgningens indgivelse. Hvis du ikke kan overholde denne frist, skal du kontakte SIRI med en forklaring på, hvorfor der ikke er optaget biometri. Du kan kontakte SIRI via vores kontaktformular.

Hvis du har fået en udrejsefrist, som du ikke kan overholde, skal du kontakte SIRI og anmode om at få udsat din frist.

Din udrejsefrist kan forlænges, hvis der ved udløbet af fristen er ganske særlige forhold, som gør sig gældende i relation til muligheden for at udrejse af Danmark. Du skal selv ansøge om det, og du skal dokumentere, at udrejse inden for fristen ikke er muligt.

Du kan kontakte SIRI ved at skrive til os via vores kontaktformular eller ved at ringe til os