Publiceret 03-09-2020

Udlændingestyrelsen udsætter fristen for optag af biometri til og med 30. oktober 2020

Det har i en længere periode ikke været muligt at få optaget biometri grundet COVID-19 mv., og Udlændingestyrelsen oplever fortsat meget stor efterspørgsel på tider til at møde personligt op i vores Borgerservice for at få optaget biometri (foto og fingeraftryk) til brug for ansøgninger om opholdstilladelse.

Udlændingestyrelsen udsætter derfor fristen for optagelse af biometri til den 30. oktober 2020.

Forlængelsen af fristen gælder for alle ansøgninger indgivet fra og med den 15. februar 2020, uanset at vi i ansøgningsskemaerne vejleder om, at biometri skal optages inden for 14 dage efter ansøgningen er indgivet.

Ansøgerne skal selv sørge for at bestille en tid til at få optaget biometri inden for fristen.

Læs mere om tidsbestilling og besøg i Udlændingestyrelsens Borgerservice

Ansvarlig myndighed

Kontakt os