Publiceret 04-06-2020

Udlændingestyrelsen flytter til Næstved

Den 15. juni 2020 flytter Udlændingestyrelsen hoveddomicil fra Østerbro i København til Næstved. Læs mere om betydningen af flytningen herunder.

Ny adresse

Fra den 15. juni har Udlændingestyrelsen følgende adresse:

Udlændingestyrelsen
Farimagsvej 51A
4700 Næstved

Hvis du vil sende fysisk post til os eller besøge vores Borgerservice, er det fra den 15. juni denne adresse, der skal benyttes.

Bemærk, at Udlændingestyrelsens Borgerservice fortsat er lukket grundet corona-situationen, og derfor ikke tager imod besøgende. Der er dog undtagelser, hvis du skal have optaget biometri og bestiller tid til dette. Læs mere om biometrioptag og bestilling af tid

Center for Asyl er fortsat placeret i Birkerød

Udlændingestyrelsen er opdelt i tre centre. Det center, som varetager sagsområder vedrørende asyl, Center for Asyl, flytter ikke til Næstved. Center for Asyl vil fortsat være placeret i Birkerød i tilknytning til modtagecenter Sandholm. 

Hvis du skal møde op til en af asylsamtale eller har et andet ærinde hos Center for Asyl, vil dette som hidtil foregå i Birkerød.

Politiets udlændingeekspeditioner på Sydsjælland og Lolland-Falster lukker

Når Udlændingestyrelsens Borgerservice flytter til Næstved, lukker de to udlændingeekspeditioner hos Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi, hvor det hidtil har været muligt aflevere ansøgninger og få optaget biometri:

  • Udlændingeekspeditionen i Næstved lukker 15. juni 2020
  • Udlændingeekspeditionen i Nykøbing Falster lukker 1. juli 2020

Brugere som hidtil har benyttet disse ekspeditioner, henvises fremover til Udlændingestyrelsens Borgerservice i Næstved.

Bemærk, at alle politiets udlændingeekspeditioner midlertidigt er lukkede grundet corona-situationen.

Ansvarlig myndighed

Kontakt os