Til forsiden

Nyhed

03.07.2017

Hjælp Udlændingestyrelsen til at kommunikere bedre

Udlændingestyrelsen ønsker at gøre sin kommunikation lettere at forstå for sine brugere. Vi leder derfor efter personer, som har tid og lyst til at deltage i en test af et par tekster fra Udlændingestyrelsen.

Vi leder efter:
  • Danske statsborgere eller udlændinge, som skal til eller er i gang med at ansøge om familiesammenføring. Det er vigtigt, at du kan læse og forstå dansk.
  • Herboende par, som skal til eller er i gang med at ansøge om familiesammenføring. Det er vigtigt, at en af jer kan læse og forstå dansk.
  • Professionelle sagsbehandlere fra kommuner eller NGO’er som hjælper og rådgiver personer, der ansøger om familiesammenføring.  
Testen tager ca. en time til halvanden. Du skal læse nogle tekster, udfylde et kort spørgeskema og deltage i et interview med en rådgiver fra analysevirksomheden Operate. Det kræver ingen forberedelse at deltage.
 
Undersøgelsen gennemføres af Operate A/S, der er en privat analysevirksomhed. Som deltager er du garanteret fuld anonymitet. Det betyder, at Udlændingestyrelsen ikke får at vide, hvem du er eller at du har deltaget. Din viden vil være med til at sikre en bedre, mere forståelig og tydelig kommunikation fra Udlændingestyrelsen – til gavn for brugere nu og i fremtiden.  

Som tak for din tid vil du modtage et gavekort på 500 kr. fra Gavekortet.dk, som du kan bruge i en lang række butikker over hele landet.   

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig brugertesten.Senest opdateret: 03-07-2017
Om indholdet på nyidanmark.dk
Udgiver: Udlændingestyrelsen