Til forsiden

Ring til os

Sørg for at ringe til det rigtige nummer, når du ringer til Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) for at stille spørgsmål. På den måde kan vi hurtigst og bedst hjælpe dig.

Kig på oversigten nedenfor og vælg det rigtige nummer.

72 14 20 01 - Erhvervs-linjen
Opholdstilladelse på baggrund af Beløbsordningen, Positivlisten, Fast-track, forskere, autorisation, Grønland/Færøerne (inklusiv evt. medfølgende familiemedlemmer)

72 14 20 02 - Studie-linjen
Opholdstilladelse til studerende, ph.d.-studerende, Etableringskort, au pair eller Working Holiday (inklusiv evt. medfølgende familiemedlemmer)

72 14 20 03 - Øvrige erhverv
Opholdstilladelse på baggrund af Greencard, Start-up Denmark, landbrug, sport, specialiserede kokke, trainees eller praktikanter (inklusiv evt. medfølgende familiemedlemmer)

Telefontider

Mandag kl. 9-15
Tirsdag lukket
Onsdag og torsdag kl. 9-15
Fredag kl. 9-12

Tavshedspligt

Mange af de oplysninger, vi har, er fortrolige.  De må ikke udleveres til folk, der ikke har noget med sagen at gøre. Det vil sige, at vi har tavshedspligt.

I visse sager kan vi give oplysninger til din arbejdsgiver, uddannelsesinstitution, værtsfamilie, praktiksted eller lignende.

Ringer du til os som værtsfamilie, arbejdsgiver eller et praktiksted, kan det være nødvendigt at stille et kontrolspørgsmål for at sikre, at du må få oplysningerne.

Læs mere om, hvad du kan forvente, når du ringer til SIRISenest opdateret: 19-06-2017
Om indholdet på nyidanmark.dk
Udgiver: Styrelsen for International Rekruttering og Integration